Billetter

Billetter

Finn billetter til alle dine favorittevents i Moodieappen. Last ned appen idag, og få tilgang til hele utelivet i én app!

Last ned appen her:

Kjøp billetter til alle dine favorittarrangement

Søk eller bla gjennom Moodieappen etter ønsket arrangement, og gå videre med et klikk. Kjøp billetter med Vipps på ett og samme sted. Du finner informasjon og dato under hvert event. Når eventet nærmer seg, vil du få en påminnelse i appen.

Er du på en gjesteliste til en av våre samarbeidspartnere, vil du bli registrert i en elektronisk gjesteliste gjennom Moodieappen. Enklere blir det ikke!

Mange muligheter i én app

Finn dine billetter, arrangement og sjekk hva vennene dine skal. I tillegg kan du nå bestille taxi og få førsteprioritet hos Oslo Taxi gjennom appen. Slik slipper du å stå å lange taxikøer i kulden. Med et par klikk, vil du komme før alle andre, og taxien vil være hos deg i løpet av kort tid.

Moodie ble utviklet med et ønske om å forenkle og effektivisere utelivet. Derfor ønsker vi å gjøre det så lett som mulig både for utelivsaktører og deg.

Hvem er Moodie?

Vi i Moodie har en visjon om å skape gode utelivsopplevelser, der alle føler seg inkludert til enhver tid. Derfor har vi utviklet en app der du enkelt kan:

  • Finne informasjon om utesteder og kommende arrangementer
  • Se hvor vennene dine befinner seg ute på byen
  • Få førsteprioritet i taxikøen
  • Gjøre kvelden til en uforglemmelig opplevelse fra start til slutt!

Appen inkluderer iOS, Android, samt en egen webplattform der utelivsaktører kan administrere innholdet på sin profil, promotere arrangementer, og holde en dialog med sine gjester.

Drifter du et utested og ønsker å være synlig i appen? Les mer om hvordan du registrerer deg her!