Uteliv Oslo

Bestille taxi

Lurer du på hva du skal gjøre ikveld? Med Moodie-appen får du full oversikt over alt uteliv i Oslo. Last ned appen i dag, og finn utesteder, arrangementer, billetter og bestill taxi - rett i appen.

Last ned appen her:

Mange muligheter i én app

Finn dine billetter, arrangement og sjekk hva vennene dine skal. I tillegg kan du nå bestille taxi og få førsteprioritet hos Oslo Taxi gjennom appen. Slik slipper du å stå å lange taxikøer i kulden. Med et par klikk, vil du komme før alle andre, og taxien vil være hos deg i løpet av kort tid.

Moodie ble utviklet med et ønske om å forenkle og effektivisere utelivet. Derfor ønsker vi å gjøre det så lett som mulig både for utelivsaktører og deg.

Kjøp billetter til alle dine favorittarrangement

Søk eller bla gjennom Moodie-appen etter ønsket arrangement, og gå videre med et klikk. Kjøp billetter med Vipps på ett og samme sted. Du finner informasjon og dato under hvert event. Når eventet nærmer seg, vil du få en påminnelse i appen.

Er du på en gjesteliste til en av våre samarbeidspartnere, vil du bli registrert i en elektronisk gjesteliste gjennom Moodie-appen. Enklere blir det ikke!

Andre tjenester i appen

Moodie har designet en app som skal effektivisere og forenkle utelivet. For deg betyr dette at du skal ha tilgang til alt du trenger i kun én app.

Laster du ned appen og registrerer deg nå, vil du få tilgang til eksklusive tilbud og være den første til å vite når det neste store skjer.

Vi samarbeider med noen av de største utelivsaktørene, noe som betyr at du vil motta byens beste utelivstilbud. Bli en av oss, du også!

Hvem er Moodie?

Vi i Moodie har en visjon om å skape gode utelivsopplevelser, der alle føler seg inkludert til enhver tid. Derfor har vi utviklet en app der du enkelt kan:

  • Finne informasjon om utesteder og kommende arrangementer
  • Se hvor vennene dine befinner seg ute på byen
  • Få førsteprioritet i taxikøen
  • Gjøre kvelden til en uforglemmelig opplevelse fra start til slutt!

Appen inkluderer iOS, Android, samt en egen webplattform der utelivsaktører kan administrere innholdet på sin profil, promotere arrangementer, og holde en dialog med sine gjester.

Drifter du et utested og ønsker å være synlig i appen? Les mer om hvordan du registrerer deg her!